Hiukset ja meikkaus

Hiustenleikkaukset

Tykkään leikata erilaisia hiusmalleja lyhyistä pitkiin hiuksiin. Olen tottunut tekemään isoja mallinmuutoksia ja osaan leikata haastavia hiuksia kuten luonnonkiharaa tai hentosia hiuksia. Käyn säännollisesti koulutuksissa ja seuraan hiusmuotia. Stylistina osaan ehdottaa millaiset hiukset sopii tyyliisi ja kasvojesi muotoon. 

Olen perehtynyt curly girl-metodiin. Leikkaan kiharat hiukset kuivana tai voit tilata leikkauksen pesun ja muotoilun kera. Kerron halutessasi vinkkejä hiustyyppisi hoidosta. Minulla on cg-tuotteita myös myynnissä. 

Kaipaisin sekä miehiltä että naisilta enemmän rohkeutta kokeilla uutta!

Hyvä leikkaus antaa upean ja trendikkään ilmeen. Löydä avullani uusi tyylisi!

Insta: @stylistitaina

Hiustenvärjäykset

Rakastan värejä! Minulla on yli 12 vuoden kokemus hiustenvärjäyksestä. Tykkään värjätä monella eri tekniikalla ja tyylillä. Teen isoja vaalennuksia ja raitoja, räiskyviä shokkivärejä, pehmeitä lähellä omaa väriä korostavia värjäyksiä, kasvivärjäystä tai vaikkapa liukuvärejä.

Tärkein asia hiustenvärjäyksessä on oikean sävyn ja tummuuden löytäminen. Oikea sävy saa asiakkaan kasvot hehkumaan! Sävyjen valinta on minulle helppoa koska teen myös värianalyysejä.

Jos hiukset on kovin käsitellyt tai vaurioituneet niin suosittelen värjäyksen yhteydessä tehtävää patentoitua Olaplex-palvelua. Olaplex hoitaa ja korjaa hiusta värjäyksen aikana. Olaplexin mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta suojaten ja jälleenrakentaen hiuksen rikkisiltoja. Lopuksi tehdään tehohoito.

Kun varaat aikaa värjäykseen niin otathan huomioon että kun tehdään vaalennuksia niin hinta saattaa nousta, jos aikaa ja aineita kuluu oletettua enemmän.

 

 

Diplomit:

  • Goldwell Academy Color Master

  • KC Professional Värimestari

  • Cultivator’s Kasvivärjäyksen intensiivikurssi

 

Värituotteet:

KC Professional: Sarjassa on perinteisen värin lisäksi hajusteeton, täysin vegaaninen ja PPD-vapaa sarja Optima, joka antaa hiuksille kiiltoa ja sisältää ravitsevia luonnonöljyjä.

Trillion Tones: Värillä voi luoda minkä tahansa sävyn koska sekoitan sen sinulle itse! Voimme luoda sinulle vaikka sateenkaarihiukset! Jos haluaa kirkkaan lopputuloksen niin värjäys vaatii esivaalennuksen. Trillion tones on vegaaninen ja sillä voi värjätä alle 16-vuotiaiden hiuksia. Värit valmistetaan Ylöjärvellä.

Cultivator’s: 100% luonnontuote. Kasviväri jolla saat kauniin täyteläisen lämpöisen hiusvärin luontoa kuormittamatta. Kasviväri hellii hiuspohjaa ja hiuksia. Värjäys kestää hieman kauemmin kuin tavallinen värjäys ja ota huomioon että kasviväriä ei saa vaalentamalla pois. Kuparit kasvivärit on loistokkaita, ja ruskeilla saa syvennettyä luonnollista omaa sävyä. Kasviväristä ei jää jyrkkää tyvikasvua, vaan se häivyttyy kauniisti.

Insta: @stylistitaina

Permanentit

Kiharat on taas muodissa. Permanentti ei ole pelkäästään vanhemman väen suosiossa. Kestokiharat sopii mageesti myös miehille. Kiharoilla saa lättänät hiukset koholle ja sillä voi luoda sähäkkää ilmettä. Permanentissa on tärkeää ottaa huomioon hiusten kunto. Kiharoita ei voi ottaa kovin käsitellyille tai hauraille hiuksille. 

 

Meikkaus / maskeeraus

Olen meikannut kaiken ikäisiä asiakkaita juhliin ja arkeen jo yli 15 vuotta. Meikissä korostan asiakkaan kauneimpia puolia. Meikin vahvuudesta keskustelen etukäteen ja olen tarkka siitä että meikki sopii asiakkaan muuhun tyyliin ja tilaisuuteen. Oikeat värisävyt valitaan ihon ja silmien värin mukaan. Ammattilaisen kädenjälki yllättää ja tunnet itsesi upeaksi!

Minulta voit tilata ajan myös henkilökohtaiseen meikin opastukseen.

Teen mielelläni kaikenlaisia maskeerauksia. Lapsille on hauska maalata veikeitä eläinmaskeja tai pienempiä kuvioita ja tatskoja. Halloweeninä maskeeraan bileisiin luurankoja ja muita hätkähdyttäviä olentoja. Keskustele etukäteen kanssani millainen rooli sinulla on mielessä. Voit buukata minut myös juhliisi tai lastenkutsuille.

Koulutus:

Maskeeraus- ja naamiointiala Make-up Artist

Pukeutumisneuvonta ja stailaus

Värianalyysi

Onko sinulla joskus vaikeuksia nähdä vaatekaupassa sopiiko vaatteen väri sinulle? Onko kaapissasi vaatteita ja asusteita jotka ovatkin olleet jotenkin väärän värisiä ja et ole siksi käyttänyt niitä ollenkaan?

Värianalyysi on palvelu jossa katsotaan mikä on väripalettisi. Sopiiko sinulle viileät, tummat, kirkkaat, hempeät, lämpöiset tai vaikka murretut värit. Värit jaetaan vuodenaikoihin ja niillä on omat ominaisuutensa. Jokaisesta vuodenajasta voidaan erotella vielä tarkemmin mitkä sävyt sopivat parhaiten. Ne määräytyvät esimerkiksi värien kontrastisuuden mukaan. Voidaan laskea että sävykarttoja on yhteensä 12.

Värianalyysiin tullaan ilman meikkiä neutraalissa vaatteessa. Tutkin kasvojen ja käsien ihon, silmien ja luonnollisten hiusten väriä. Asiakas tuo mukanaan noin 10 eri väristä ja sävyistä vaatettaan / huiviaan. Tarkastelemme niitä yhdessä ja pohdimme mitkä värivalinnat ovat asiaakkaan omiin väreihin sopivia. Mukaan saa tietoa asiakkaan oikeasta värivuodenajasta ja asiakas voi halutessaan ostaa väripassin josta hänen on helppo vaatekaupoilla katsoa oikeat värisävynsä.

Suosittelen värianalyysiä ihan jokaiselle pukeutumisestaan kiinnostuneelle henkilölle! Analyysistä saa upeat vinkit loppu elämäksi ja hutiostokset vähenee huomattavasti. Kun omia värejään noudattaa niin vaatteita on todella helppo yhdistellä ja näytät aina tyylikkäältä ja säkenöivältä!