Hiukset

Hiustenleikkaukset

Tykkään leikata erilaisia hiusmalleja lyhyistä pitkiin hiuksiin. Olen tottunut tekemään isoja mallinmuutoksia ja osaan leikata haastavia hiuksia kuten luonnonkiharaa tai hentosia hiuksia. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva tyyli. Oli se sitten kerrostettu leijonanharja, takatukka, lyhyt pixie tai skarppi polkka. Seuraan jatkuvasti hiusmuotia ja osaan hahmottaa uudet trendit asiakkaalle sopivaksi. Stylistina osaan ehdottaa millaiset hiukset sopii tyyliisi ja kasvojesi muotoon. 

Huomioithan että hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan! Yli menevästä ajasta tulee enemmän hintaa.

Kiharat hiukset

Erikoisosaamistani on luonnonkiharat ja laineikkaat hiukset. Olen perehtynyt curly girl-metodiin ja kaikki tuotteeni on siihen sopivia. Olen leikannut kiharoita intensiivisesti jo vuodesta 2019. Oli asiakkaalla sitten vahvat paksut luonnonkiharat tai hentoisempi pilvikihara niin olen tottunut käsittelemään ja hoitamaan hiusta kullekin sopivalla tuotteella ja tekniikalla. Myös kiharaan hiukseen saa vaikka mitä erilaisia malleja. Keskustellaan yhdessä ja toteutetaan toiveesi!  Valitse mielummin pidempi aika jos et ole varma kuinka kauan aikaa leikkaukseen kuluu. Veloitan ajan mukaan. Hiusten pituus ei tarkoita kokoa, vaan lisää siihen myös arviosi paksuudesta ja siitä kuinka paljon tulee mallinmuutosta. Vinkit hiusten hoitoon ja muotoiluun kuuluu luonnollisesti hintaan 🙂

Insta: @fanfaari_taina

Hiustenvärjäykset

Teen mielelläni isoja vaalennusmuutoksia ja raitoja. Mutta suosin  pehmeämpiä lähellä omaa väriä olevia värjäyksiä. Yleensä muutama aste tummempaan tai vaaleampaan on asiakasta imartelevampi ja pidempiaikaisempi vaihtoehto kuin radikaali shokkiväri.

Jos haluat ekologisemman vaihtoehdon, niin teen myös kasvivärjäyksiä. Niillä saa kiiltävän hellävaraisen värjäyksen säihkyvistä kupareista ruskeisiin, mutta muista että väri jää hiuksen pintaan niin että sitä ei voi saada pois vaalentamalla. 

Minulle on tärkeää että hiusta pyritään pitämään mahdollisimman hyvässä kunnossa. Mietitään yhdessä minkälainen värjäys tukee sekä haluttua toivetta ja muutosta että kampaamokäyntiesi tiheyttä ja sitä että hiuksesi on värjäyksen jälkeen terveet ja hoidetut. 

Tärkein asia hiustenvärjäyksessä on oikean sävyn ja tummuuden löytäminen. Oikea sävy saa asiakkaan kasvot hehkumaan. Oletko viileän vai lämpimän ystävä? Sävyjen valinta on minulle helppoa koska teen myös värianalyysejä.

Värjäyksen hinta on noin 60€/h. Jos aikaa kuluu varattua aikaa enemmän tai hiukset ovat kovin pitkät tai paksut jolloin väriä kuluu ajateltua enemmän niin hinta nousee. Isompiin vaalennuksiin kannattaa varautua. Laita viestiä tai soita jos olet epävarma minkä palvelun valitset.

Diplomit:

  • Goldwell Academy Color Master

  • KC Professional Värimestari

  • Cultivator’s Kasvivärjäyksen intensiivikurssi

 

Värituotteet:

KC Professional: Sarjassa on perinteisen värin lisäksi hajusteeton, täysin vegaaninen ja PPD-vapaa sarja Optima, joka antaa hiuksille kiiltoa ja sisältää ravitsevia luonnonöljyjä.

Trillion Tones: Värillä voi luoda minkä tahansa sävyn koska sekoitan sen sinulle itse! Voimme luoda sinulle vaikka sateenkaarihiukset! Jos haluaa kirkkaan lopputuloksen niin värjäys vaatii esivaalennuksen. Trillion tones on vegaaninen ja sillä voi värjätä alle 16-vuotiaiden hiuksia. Värit valmistetaan Ylöjärvellä.

Cultivator’s: 100% luonnontuote. Kasviväri jolla saat kauniin täyteläisen lämpöisen hiusvärin luontoa kuormittamatta. Kasviväri hellii hiuspohjaa ja hiuksia. Värjäys kestää hieman kauemmin kuin tavallinen värjäys ja ota huomioon että kasviväriä ei saa vaalentamalla pois. Kuparit kasvivärit on loistokkaita, ja ruskeilla saa syvennettyä luonnollista omaa sävyä. Kasviväristä ei jää jyrkkää tyvikasvua, vaan se häivyttyy kauniisti.

Insta: @fanfaari_taina

Permanentit

 Kiharoilla saa lättänät hiukset koholle ja sillä voi luoda sähäkkää uudenlaista ilmettä. Permanentissa on tärkeää ottaa huomioon hiusten kunto. Kiharoita ei voi ottaa kovin käsitellyille tai hauraille hiuksille. Teen permanentteja vain hyväkuntoisiin hiuksiin. 

Meikkaus

Teen meikkauksia erikoistapauksissa ja etukäteen sovitusti. Esim. kuvaukset tai juhlat. Kysy asiaa suoraan minulta viestitse.

Koulutus:

Maskeeraus- ja naamiointiala Make-up Artist

Pukeutumisneuvonta ja stailaus

Värianalyysi

Onko sinulla joskus vaikeuksia nähdä vaatekaupassa sopiiko vaatteen väri sinulle? Onko kaapissasi vaatteita ja asusteita jotka ovatkin olleet jotenkin väärän värisiä ja et ole siksi käyttänyt niitä ollenkaan?

Värianalyysi on palvelu jossa katsotaan mikä on väripalettisi. Sopiiko sinulle viileät, tummat, kirkkaat, hempeät, lämpöiset tai vaikka murretut värit. Värit jaetaan vuodenaikoihin ja niillä on omat ominaisuutensa. Jokaisesta vuodenajasta voidaan erotella vielä tarkemmin mitkä sävyt sopivat parhaiten. Ne määräytyvät esimerkiksi värien kontrastisuuden mukaan. Voidaan laskea että sävykarttoja on yhteensä 12.

Värianalyysiin tullaan ilman meikkiä neutraalissa vaatteessa. Tutkin kasvojen ja käsien ihon, silmien ja hiustesi väriä. Asiakas tuo mukanaan noin 10 eri väristä ja sävyistä vaatettaan / huiviaan. Tarkastelemme niitä yhdessä ja pohdimme mitkä sävyt ovat asiaakkaan omiin väreihin sopivia. Mukaan saa tietoa asiakkaan oikeasta värivuodenajasta ja asiakas voi halutessaan ostaa väripassin josta hänen on helppo vaatekaupoilla katsoa oikeat värisävynsä.

Suosittelen värianalyysiä ihan jokaiselle pukeutumisestaan kiinnostuneelle henkilölle! Analyysistä saa upeat vinkit loppu elämäksi ja hutiostoksia ei enää tarvitse pelätä. Kun omia värejään noudattaa niin vaatteita on todella helppo yhdistellä ja näytät aina raikkaalta ja säkenöivältä!

Shoppailukaveri